Sport

Acroteam WSBF pakt goud op Internationaal Toernooi

DE PANNE (B) –  Afgelopen zaterdag nam een trio van WSBF uit Surhuisterveen bestaande uit Baukje Wassenaar, Chayenne de Kock en Jiska Batema voor het eerst deel aan een Internationaal Acrogym-toernooi in Belgie. Meerdere landen streden hier aan de start van een nieuw acrogym seizoen om een plek op het erepodium

Het team van WSBF moest al vroeg aantreden in de sporthal van De Panne vanwege de lengtemeting maar was pas aan het eind van de ochtend aan beurt op de wedstrijdvloer om hun combi-oefening te tonen aan de jury. Met een puntentotaal van 22.500 wisten zij in hun categorie het goud te bemachtigen. De uitgangswaarde bij deze lijnen is 6.50 pnt ipv  10.00 pnt. Technisch werd een 8.25 gescoord en op artistiek werden ze beloond met een 7.75. Daarnaast behaalden zij over alle deelnemende leeftijdscategorieen bij de trio’s eveneens de hoogste dagscore.

De vele extra trainingen onder bezielende leiding van toptrainster Margaretha Plantenga heeft aan het begin van het seizoen zijn vruchten al afgeworpen.

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button