Elfkroegentocht 2020

Geplaatst op 8 februari 2020 om 18:00 | In de categorie:


KOLLUM – Op zaterdag 08 februari 2020 word voor de achtste keer de grootste kroegentocht van Nederland georganiseerd. De elfkroegentocht gaat langs elf kroegen in acht verschillende dorpen in Noordoost- Fryslan. Vorig jaar deden er bijna veertienhonderd deelnemers aan mee, die door bijna 40 taxibussen vervoerd werden. De organisatie verwacht dit jaar nog meer deelnemers, namelijk rond de vijftienhonderd mensen.

Deelnemende kroegen zijn de Café Jelle Joep Twijzel, Phoenix Jistrum, Café de Viersprong Kootstertille, Café Stynsgea Augustinusga,  Twaspan Buitenpost, Café The Point Buitenpost, Manolitobar Kollum, Paradisobar Kollum, Café Prins Kollumerzwaag, De Hossebos De Westereen en De Stapper De Westereen. Dit is ook de volgorde die door de bussen van Taxi Waaksma worden gereden.

Voor deelname heb je een stempelkaart nodig die je vanaf nu kan aanschaffen bij een van de deelnemende café’s. Je begint in het café waar je je opgegeven hebt. Daar eindig je ook weer. In elk café is iets leuks te doen met veel live muziek en diskjockeys. De kroegentocht begint om 18.00 uur en eindigt om 2.00 uur, je mag ook later beginnen. Dus net stinne mar hinne!!


Bekijk hieronder de locatie op Google Maps:
Kaart niet beschikbaar

Reageren is uitgeschakeld.