Sinterklaas intocht Kollum

Geplaatst op 16 november 2019 om 14:00 | In de categorie:


KOLLUM – Sinterklaas en z’n Pieten komen zaterdag 16 november om 14.00 uur aan in Kollum. Zwarte Piet heeft stiekem al even in Kollum rond gekeken en bepaald dat de pakjesboot prachtig op de vernieuwde Ooster- en Westerdiepswal kan aanleggen. De Sint zal hartelijk welkom worden geheten door Wethouder Jouke Douwe de Vries, op het skûtsje die op de Wallen aangemeerd ligt. Dit alles met muzikale medewerking van Chr. Brassband “Wilhelmina”.

Aansluitend gaat de Sint en zijn Pieten naar de Voorstraat, waar weer tal van leuke activiteiten zullen plaats vinden. Het thema dit jaar is ‘Oud Hollandse spelen’. Kinderen kunnen paardrijden, sjoelen, een rond rit maken in een trein, pepernoten bakken, uitleven op de springkussen, knutselen, koe melken, zenuwslopende spiraal, draaimolen en natuurlijk een “Meet en Greet” met de Sint.

Alle kinderen krijgen een stempelkaart en kunnen deze laten stempelen bij de verschillende activiteiten. De volle stempelkaart kan bij de finish worden ingeruild voor een mooi cadeau. Tot ongeveer 15.30 uur is het groot feest in het centrum! Laat je maar verrassen en kom het samen met Sinterklaas en zijn zwarte pieten vieren!!


Bekijk hieronder de locatie op Google Maps:
Kaart niet beschikbaar

Reageren is uitgeschakeld.