VMC- Oldtimerrit Marum

Geplaatst op 14 juli 2019 om 10:30 | In de categorie:


MUNNEKEZIJL – Zondag 14 juli a.s. organiseert de Motorclub Marum en omstreken is samenwerking met de Veteraan Motor Club (VMC) voor de 35e keer de Marum- rit voor deelnemers met veteraan- en classic motoren.

Er is tevens gelegenheid voor houders van klassieke- en oldtimer auto’s om aan de rit mee te doen. Alles wat 25 jaar en ouder is mag zich aanmelden voor deze prachtige oldtimerrit

Dat de rit in de loop der jaren een goede reputatie heeft opgebouwd mag blijken uit het groot aantal aanmeldingen. Er hebben zich inmiddels ruim 80 motorrijders en ruim 90 automobilisten . ingeschreven,

De deelnemers starten bij café Marktzicht aan de Marktstraat te Marum-West.  De eerste motorrijder vertrekt ’s morgens om 10.25 uur en de eerste auto om 11.35 uur.

Ze rijden via Hoornweg – Noordwijk in noordelijke richting via Beldam – Sebaldeburen – Lutjegast – Grijpskerk – Munnekezijl – Warfstermolen – Dokkumer Nieuwe Zijlen – Ezumazijl – naar Lauwersoog.

Bij de gaslocatie in Grijpskerk is nog een kleine pauze van 15 minuten. De grote pauze is bij restaurant VisserVis te Lauwersoog.

De terugweg gaat via Zoutkamp – Houwerzijl – Oldehove – Zuidhorn – Briltil – Pasop  – Boerakker via de Hamrik  weer naar Marum.

Vóór aanvang maar ook na afloop van de rit is er voor het publiek alle gelegenheid de veelal prachtige voertuigen van dichtbij te bewonderen.

Vanaf ’s middags  ± 14.30 uur worden de deelnemers weer in Marum-West verwacht.

Opgave kan via de website van de Veteraan Motor Club  www.vmcritmarum.nl


Bekijk hieronder de locatie op Google Maps:
Kaart niet beschikbaar

Reageren is uitgeschakeld.