Zeevrouwen de Musical

Geplaatst op 13 september 2019 om 14:00 | In de categorie:


KOLLUM – Vijf vrouwen met vijf verschillende karakters, verlangens, frustraties en dromen in een dorp waar alles naar zee ademt.
Ze worden geconfronteerd met het nieuws dat ze worden afgesloten van hun bron, de zee. Door hun ervaringen, de vriendschappen en hun persoonljke transformatie krijgt de toeschouwer een indruk van de impact van de afsluiting van de Lauwerszee. Een musical vol met humor en drama, mooie muziek, stoere en zoetgevooisde stemmen, accordeon en ukelele én, zoals het een echte musical betaamt, een goed einde!

Een unieke openluchtvoorstelling in het kader van het 50 jarig bestaan van het Lauwersmeer. De ervaringen van de vrouwen als metafoor voor de transformatie van de Lauwerszee naar het prachtige natuurgebied het Lauwersmeer.

De voorstelling wordt in de dorpen rondom het Lauwersmeer en langs de Waddenkust gespeeld op 19 heel verschillende locaties. Het is een klapstoelvoorstelling, dus het publiek wordt verzocht z’n eigen klapstoel mee te nemen. Op alle locaties wordt samengewerkt met de lokale horeca, musea of dorpsbelangen.

Regie
Ton Rohde

Tekst en Muziek
Ellen Kiewiet

Zang en Spel
José Timmer
Anne Ermens
Marinke Hamers
Anka Roggeveen
Ellen Kiewiet

Muzikanten
Moniek Bollen Accordeon
Eric Bosma Ukelele

Kleding
Kloffieleut

Arrangementen zang
Marijke Harsevoort

Productie
De Lachende Paardenbloem, producties in het Wild

 

Meer informatie: zeevrouwendemusical.nl


Bekijk hieronder de locatie op Google Maps:
Kaart niet beschikbaar

Reageren is uitgeschakeld.