Bauke Schat nieuwe algemeen directeur Dantumadiel

Geplaatst op 21 februari 2012 om 18:47 | In de categorie: ,

DAMWOUDE Bauke Schat wordt met ingang van 1 maart de nieuwe gemeentesecretaris /algemeen directeur van de gemeente Dantumadiel. Hij volgt daarmee de heer Ton Stierhout op die in september vorig jaar afscheid nam.

Burgemeester en wethouders van Dantumadiel hebben deze week na een interne sollicitatieprocedure unaniem ingestemd met de benoeming van de heer Schat. Ook de ondernemingsraad heeft positief geadviseerd.

De heer B.T.T. (Bauke Thomas Tjibbe) Schat, geboren in 1969 te Leeuwarden is vanaf 2003 in diverse managementfuncties werkzaam geweest bij de gemeente Dantumadiel. Hij nam de functie van gemeentesecretaris/algemeen directeur al vanaf 1 september 2011 tijdelijk waar. Voor zijn werkzaamheden bij de gemeente Dantumadiel was hij werkzaam bij Stenden University en de gemeente Weststellingwerf.

De grootste uitdaging in deze functie ligt in het goed anticiperen op de vele ontwikkelingen die op de gemeente afkomen. Dat vraagt veel van de Dantumadielse samenleving, het gemeentebestuur en de ambtelijke organisatie. De heer Schat wil daar de komende jaren graag een bijdrage aan leveren.

[mudslide:picasa,0,nieuwsuitkollum,5711646851756867377]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *