Biddle Survivarun aanstaande zondag

Geplaatst op 7 maart 2012 om 21:14 | In de categorie:

KOOTSTERTILLE Aanstaande zondag 11 maart, is het dan eindelijk zo ver. De elfde survivalrun van Kootstertille, de eerste Biddle Survivalrun. Wij zijn als organisatie trots op de 950 voorinschrijvingen, die zich hebben aangemeld. Dit is een duidelijk signaal van de deelnemers dat ons evenement erg gewaardeerd wordt. Wij hebben er alles aan gedaan om er ook dit jaar weer een geweldig evenement van te maken. En we hopen dan ook dat jullie aanwezig zullen zijn bij dit sportfeest voor zowel jongere als ook de oudere bikkels. Voor informatie betreffende de starttijden en groepen, verwijzen wij u graag naar onze website: www.survival-kootstertille.nl ook kunt u mij bellen op: 06-12198129, voor meer informatie. Op de wedstrijddag zijn jullie welkom bij de Dowetille, op de Westkern 5 waar wij jullie tussen 9:30 en 9:45 uur willen verwelkomen met een kop koffie, waarna we naar de start gaan van het NK JSC (ons hoofdprogramma van de dag) Dit is vlak bij de Dowetille.

Het startschot wordt daar om 10:00 gegeven door de wethouder van sportzaken, dhr Marten van der Veen. Om 11:20 start de koningsklasse bij de senioren, de RUC, vanaf het sportcomplex van de plaatselijke SC Kootstertille aan de Jisterboerewei 1 in Kootstertille. Ook daar zal ik vanaf 11:00 uur rondom de grote tent aanwezig zijn. In deze klasse zal onze aandacht vooral uitgaan naar de local hero, Piet Mulder, uit Kollumerzwaag.

Om 11:50 uur start daar ook de Keizerklasse van de survival. Dit is een kleinere groep “die hards”, die de allerzwaarste uitdaging aangaan, de TSC klasse. TSC staat voor top survival circuit.

Vanaf 12:00 uur beginnen we met de starts van de recreanten groepen. Dit zijn bikkels in alle vormen en maten, die getraind of ongetraind, jong en oud, de diverse afstanden proberen te bedwingen. Voor hen is de uitdaging vaak nog groter dan voor de wedstrijd atleten. De finish halen, met het “Rode armbandje”, is hun grootste doel.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *