Circus Amara komt naar Surhuisterveen

Geplaatst op 14 februari 2012 om 18:58 | In de categorie:

SURHUISTERVEEN Op 17, 18 en 19 februari 2012 organiseert Nationaal familiecircus Amara voor de eerste keer in zijn bestaan circusvoorstellingen in Surhuisterveen. Om precies te zijn op industrieterrein “de Lauwers”, aan de Groningerstraat te Surhuisterveen. Hier zal gedurende 3 dagen een prachtige show worden gebracht. Naast de vele acts (jongleren, trapezenummer, een bloedstollende messen werp act, etc.) zullen ook de clowns niet ontbreken. Daarnaast heeft het circus ook dieren.

Kortom een show voor jong en oud met bloedstollende acts van acrobaten en jongleurs, afgewisseld door dolkomische capriolen van onze clowns.

Circus Amara is een echt familiecircus dat met een authentiek circusprogramma komt. De voorstelling duurt ongeveer één uur en drie kwartier zodat ook de jongste bezoekers zich niet zullen vervelen. De tent is toegankelijk voor rolstoelbezitters.  Verder is de tent natuurlijk heerlijk verwarmd zodat het u aan niets zal ontbreken. Zak lekker onderuit en laat spanning en vermaak tot u komen.

Dieren zijn op een humane manier getraind en doen hun trucs met plezier.

Voor de meest actuele informatie over programma, tijden, artiesten, kaartverkoop en andere zaken kunt u terecht op de website van het circus. (www.circusamara.nl.)

CIRCUS AMARA HOOPT U ALLEN TE MOGEN BEGROETEN TIJDENS DE VOORSTELLINGEN OP INDUSTRIETERREIN “DE LAUWERS” AAN DE GRONINGERSTRAAT IN SURHUISTERVEEN!

[mudslide:picasa,0,nieuwsuitkollum,5693139918347354433]

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *