Doorschijnend schilderen met pure waterverf

Geplaatst op 2 maart 2012 om 13:32 | In de categorie: , ,

BUITENPOST Aquarel is prachtige schilderstechniek die gebruik maakt van de doorschijnendheid van de verf en het wit van het papier. De resultaten zijn licht en toch vol van kleur. Alle onderwerpen zijn mogelijk, zoals bloemen, vogels en landschappen. De verf droogt snel en resultaten worden vlot zichtbaar. Het is een ideale bezigheid die niet veel voorbereiding vergt en de gebruikte materialen kunnen zo opgepakt worden om er bijvoorbeeld buiten mee te schilderen. Dus ook tijdens vakanties kan er geschilderd worden!

 

Vanaf dinsdagmorgen 13 maart krijgt u de mogelijkheid om licht en kleur te vangen met deze prachtige schilderstechniek. In de Kruidhof te Buitenpost start dan een nieuwe aquarelcursus. Tijdens een ochtend- leert u de basistechnieken van het aquarelleren, leert u alles over mengen en maakt u bovenal prachtige aquarellen.De cursus is voor ieder geschikt, u hoeft niet te kunnen tekenen, daar wordt tijdens de cursus ruim tijd aan besteed.

 

Een cursus bestaat uit acht lessen van twee en een half uur. De cursus wordt gegeven door Margreet Braaksma-Loonstra. Zij is illustrator en verzorgt daarnaast al meerdere jaren verschillende cursussen. Door haar ervaring en opleiding krijgt u een goed onderbouwde cursus. Naast deze basiscursus aquarel is het ook mogelijk portretschilderen in aquarel te volgen of om een schetscursus van vier lessen te volgen. Schildert u liever in de avonduren? Ook dat is mogelijk!

 

De locatie voor de cursus is De Kruidhof in Buitenpost. Hier is volop parkeergelegenheid en het station ligt vlakbij.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Margreet Braaksma-Loonstra: 06-12665263.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *