Het Ziekenhuis De Sionsberg scoort goed bij behandeling migraine

Geplaatst op 24 februari 2012 om 12:51 | In de categorie: ,

DOKKUM Het Ziekenhuis De Sionsberg in Dokkum is één van de vijftien beste ziekenhuizen als het gaat om de behandeling van migraine. Dit blijkt uit een onderzoek van de Consumentenbond waarin 61 ziekenhuizen zijn beoordeeld op de behandeling van deze aandoening.

 

Het onderzoek

De Consumentenbond bekeek van alle ziekenhuizen het aanbod van mogelijkheden voor de behandeling van migraine in 2010. Artsen en voormalig patiënten hebben bepaald wat van belang is bij de beoordeling van de kwaliteit van de behandeling. Voorbeelden hiervan zijn; of er gebruik wordt gemaakt van een hoofdpijndagboek, of de behandeling verloopt volgens een vast protocol en of je een vaste neuroloog hebt. Ziekenhuis De Sionsberg is één van de ‘koplopers’ en voldoet aan alle gestelde eisen. Een mooi voorbeeld van waar een klein ziekenhuis groot in kan zijn.

 

De Ziekenhuisvergelijker

Op de website van de Consumentenbond vindt u de volledige lijst met 15 beste ziekenhuizen voor behandeling van migraine. U vindt de scores van ons ziekenhuis terug in de Migraine Ziekenhuisvergelijker. Deze informatie kunt u ook op onze website vinden.

Doorverwijzing naar polikliniek neurologie De Sionsberg
Mensen met migraine die nu graag in behandeling bij de neurloog willen, kunnen via de eigen huisarts een doorverwijzing vragen voor een afspraak bij de polikliniek neurologie van ziekenhuis De Sionsberg.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *