Tweede ledenwedstrijd voor kaats vereniging de Trochsetters uit EE

Geplaatst op 14 mei 2012 om 08:03 | In de categorie: , ,

EE  KV de Trochsetters hadden zaterdag de 2de ledenwedstrijd van het seizoen de sponsors waren deze keer Kobus Dakbedekking en Dorpshuis De Jister.

Deze partij waren er 12 mensen die zich hadden ogegeven dus 4 parturen en konden dus in competitieverband kaatsen. Er waaide deze dag een harde woei over het veld, de opslagers hadden het knap lastig, daarin tegen ging het wat makkelijker met de mensen die in het perk stonden.

De 1ste omloop ging erg snel partuur 1- Eelke Idsardi, Gerrit de Jong, Meindert de Jong verloren met 5-1 van partuur 2- Balling van Kuiken, Louise Krol, Richtsje Eisenga. Partuur 3-Jacco de Jong, Sven de Jong, Diemer Meirink verloren van partuur 4-Klaas Sipma, Raymond Hoekstra, Geert Kroodsma met 5-0 de 2de omloop ging tussen partuur 1 en 4, de winst ging naar partuur 4 met 5-3. De  volgende wedstrijd ging tussen 2 en 3, de winst van die parij ging naar partuur 2 met 5-2 dus er was een echte finale.  De parturen 2 en 4 hadden dus allebei 2 keer gewonnen en van die andere partij ging niemand meer in de prijzen vallen die partij werd nog wel gewonnen door partuur 1 met 5-3 ,de finale was niet echt een spannende partij de winst ging met 5-3 naar het partuur 2 Balling van Kuiken, Louise Krol, Richsje Eisenga en de 2de prijs ging naar partuur 4-Klaas Sipma, Raymond Hoekstra, Geert Kroodsma.

 

Foto’s : www.FotoBuKro.nl


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *