Volg nu basgitaarles bij Muziekschool de Wâldsang

Geplaatst op 22 februari 2012 om 15:34 | In de categorie: ,

BUITENPOST De afdeling lichte muziek van muziekschool de Wâldsang heeft zich de afgelopen jaren behoorlijk ontwikkeld. Donderdag 2 februari hebben leerlingen van de muziekschool met hun bands opgetreden. Het was een groot succes! De bandlessen vinden wekelijks plaats, meestal in combinatie met individuele lessen. Leerlingen die al op een instrument les hebben krijgen 50% korting op de bandlessen.

Veel ouders melden hun kinderen aan bij de muziekschool voor gitaarles. Vaak realiseert men zich dan onvoldoende dat er bij de muziekschool de Wâldsang op het gebied van snaarinstrumenten nog veel meer mogelijk is. Te denken valt aan elektrische gitaar, basgitaar, singer-songwriting, liedbegeleiding op gitaar (voor bijv. docenten aan een basisschool) enz.

Momenteel is er veel vraag vanuit de popbands van de Wâldsang naar bassisten. Vandaar dat wij iedereen die interesse heeft in dit instrument uitnodigen om deel te nemen aan een proefles. Je kunt 3 lessen volgen en daarna bepalen of je verder wilt gaan. In de meeste gevallen zul je al snel kunnen instromen in één van de popbands van de Wâldsang.

Neem voor meer info contact op met Menno Bonnema (mennobonnema@me.com) en vermeld in dit mailbericht je naam, telefoonnummer en ‘proefles basgitaar’. Voor definitieve opgave van de proeflessen kun je een inschrijfformulier downloaden van de website van de muziekschool (www.muziekschooldewaldsang.nl) of bellen met 0511-541616.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *