HoofdnieuwsRegionaal

Afscheidsavond groep 8 Prins Bernhard school

KOLLUM – We waren druk aan het oefenen voor de opnames van Studio Kolversum. Er kwamen opeens ouders binnen met een verrassing: we moesten de fietsen versieren met een bordje op de fiets waar op stond naar welke voortgezet onderwijsschool we gingen. Het was een leuke fietstocht, met een lekker muziekje. Er stonden overal mensen die ons uitzwaaiden.

Slagbal:

Vervolgens kwamen de ouders aan bij VV Kollum en hebben we gezellig een potje slagbal gespeeld. Sommige ouders vonden het wel wat spannend, uiteindelijk werd het 35-35. Zo oordeelde de ietwat partijdige scheids: meester Lieuwe.

Studio Kolversum:

De kantine van VV Kollum was omgedoopt tot een schitterende studio. In Studio Kolversum konden de ouders opnames bijwonen van: zaai, sluipschutters, wie van de drie en de giecheltrutten. Dit alles natuurlijk uitgevoerd door de kinderen. Er ging regelmatig een lach door het publiek en de sfeer was uitmuntend.  Het ging helemaal los en de stukjes verliepen super goed.

Tot slot was het tijd voor ‘The Masked Singers’. In het geheim had iedereen een lied ingestudeerd en dit gemaskerd en onherkenbaar gezongen tijdens deze avond. Ongelooflijk zoveel talent kwam er voorbij, maar herkenden de mensen de stemmen? De ontmaskering was spannend en verhullend. Een mooi slot van Studio Kolversum.

Eten, bedankjes en toespraken:

We waren wel moe van de drukke en hele leuke dag. Ook hadden we wel zin in eten gekregen, dus we hebben heel lekker zitten bbq’en en hebben nog nagenoten van de avond.

Op het eind kregen alle kinderen een  toespraakje van de meester met een tasje met een heel leuk boek. Daarbij hebben we ook alle leerkrachten bedankt voor alle fantastische schooljaren. De school heeft een herinnering van ons gekregen: Allemaal poppetjes met onze gezichten, zodat ze voor altijd naar ons kunnen kijken.

Geschreven door: Gerben van der Weit, groep 8

Dit kan u ook interesseren

Back to top button