HoofdnieuwsRegionaal

Balanza organiseert een sportieve en gezonde avondvierdaagse dit jaar

KOLLUM – Voor de derde keer op rij heeft Balanza ook dit jaar de organisatie voor avondvierdaagse weer op zich genomen. Deze keer hebben we een thema gekozen wat dicht bij onze eigen missie ligt, namelijk sport en gezondheid.

We hebben alle sportverenigingen van Kollum om hun medewerking gevraagd, dit is ontzettend goed gelukt. Iedereen is enthousiast. Zo kun je laagdrempelig kennis maken met de meeste sportverenigingen van Kollum, sommige ga je zelfs in en van sommige ontvang je gratis sportpassen. Hier zijn wij als Balanza erg blij mee, we stimuleren natuurlijk altijd een gezonde leefstijl en zijn niet voor niks vorig jaar een Leefstijlexpertise centrum geworden.

We starten op dinsdag 28 juni om 18.00 uur, de avondvierdaagse wordt dit jaar geopend door de kinderburgermeester Ruben v/d Veen van Noard East Fryslan.

De start is weer bij de Banda loods van Balanza op de Voorstraat 32 in Kollum. Er wordt 4 avonden achter elkaar een 5 of 10 kilometer gelopen. Na afloop krijg je natuurlijk weer de mooie avondvierdaagse medaille. Dit jaar vragen wij de ouders om zich ook in te schrijven om uit alle onkosten voor dit fantastische wandelfeest te komen. Inschrijven kan via onze website www. balanza.nu/avondvierdaagse-kollum/,deelname is €7,50.

Om dat er veel sportvereniging zichzelf laten zien deze week, is een ieder dan ook welkom om de tocht te lopen! We zien jullie graag terug in deze week!

 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button