HoofdnieuwsRegionaal

Bibliotheek Kollum start met een fris en veelzijdig activiteitenprogramma

KOLLUM – Bibliotheek Kollum begint het nieuwe jaar weer met een fris en veelzijdig activiteitenprogramma. Voor jong en oud is er van alles te doen, te leren en te beleven. Iedereen kan deelnemen aan deze activiteiten, ook als je niet lid bent van de bibliotheek.

De bibliotheek start het jaar met activiteiten voor de jeugd. Zo kun je in de bieb van Kollum komen bouwen, tekenen, programmeren en yoga doen!

Programmeren met LEGO

Houd jij ook zo van LEGO? Kom dan naar de bieb! Je kunt niet alleen bouwen met LEGO, maar ook programmeren! In deze workshop bouw je zelf een robotje van LEGO en programmeer je hem vanaf je iPad.

Maandag 9 januari van 15.00 – 17.00 uur.

Maak een Stopmotion film

Maak een stopmotion video met mooie plaatjes uit tijdschriften. Knippen, plakken, maak een achtergrond en leer hoe je met de iPad je eigen korte filmpjes kunt maken.

Maandag 23 januari van 15.00 – 17.00 uur.

Nationale Voorleesdagen voorstelling

Ga met Tineke mee op yoga-avontuur! Samen duiken jullie het boek ‘Maximiliaan Modderman geeft een feestje’ in. Maximiliaan Modderman is alleen thuis en organiseert een feest voor zijn speelgoedbeesten. Voor kinderen in de leeftijd van 2 tot en met 5 jaar. Aanmelden op ontdekdebieb.nl, want vol=vol.

Maandag 30 januari van 15.00 – 15.30 uur.

Aanmelden
Voor deze activiteiten is het nodig om je aan te melden. Dit kan via ontdekdebieb.nl of bij de balie van één van de bibliotheken.

Dit kan u ook interesseren

Back to top button