HoofdnieuwsRegionaal

Binnenkort in de verkoop: Kavel appartementengebouw Lutkepost

LUTKEPOST – De gemeente Achtkarspelen is gestart met de voorbereiding van de verkoop van een grote kavel in Lutkepost. De officiële verkoopprocedure bij inschrijving start in juni. De kavel biedt ruimte aan een appartementengebouw met daarin 22 ruime appartementen.

Het appartementengebouw stond al geruime tijd in de woningbouwprogrammering en maakt onderdeel uit van het bestemmingsplan Lutkepost. ‘De nieuwe afspraken die onlangs met de provincie zijn gemaakt geven ons de ruimte om binnenstedelijk meer te bouwen’, aldus wethouder Spoelstra. ‘De vraag naar meer woningen is groot en we willen graag aan die vraag voldoen. Daarnaast zorgt het realiseren van nieuwe woningen voor doorstroming op de woningmarkt”.

Verkoopprocedure
Het betreft een kavel van 4500 m2. De kavel is bestemd voor een appartementengebouw met ruimte voor 22 woningen. De volledige beschrijving van het perceel en voorwaarden wordt bekend gemaakt als de officiële verkoopprocedure wordt gestart, deze vindt in juni plaats. Als belangstellenden kunnen ontwikkelaars, bouw- en aannemersbedrijven zich inschrijven voor de bouwlocatie.

Heeft u belangstelling dan kunt u zich alvast melden bij de gemeente via telefoonnummer: 140511.

Dit kan u ook interesseren

Back to top button