HoofdnieuwsRegionaal

Circus Saurus komt met levensechte dino naar Buitenpost!

BUITENPOST – Een levensechte T-Rex dinosaurus ontmoeten in het circus? Het kan binnenkort want van vrijdag 24 tot en met zondag 26 maart strijkt het Circus Saurus neer in Buitenpost. De grote circustent wordt opgebouwd op het op het concoursterrein aan de Hoefslag.

Circus Saurus neemt je in een ruim anderhalf uur durende show mee op een spannende reis door de jungle. Naast een levensechte T-Rex dinosaurus bevat de show natuurlijk ook alle klassieke circuselementen, waaronder; vliegensvlugge jongleurs, lenige acrobaten, levensgevaarlijke messenwerpers, spectaculaire vuurspuwers en doldwaze clowns. Natuurlijk ontbreken ook de optredens van de dieren niet. Zo passeren onder andere paarden, mini-koeien en lama’s de revue.

De voorstellingen beginnen op vrijdag 24 maart om 19:00 uur, zaterdag 25 maart om 15:00 en 19:00 uur en zondag 26 maart de laatste voorstelling om 11:00 uur.

Kaarten zijn verkrijgbaar aan de circuskassa op locatie. Vanaf één uur voor aanvang van iedere voorstelling. Of in de voorverkoop elke speeldag van 10:00 tot 12:00 uur. Meer informatie op de Facebookpagina van het circus www.facebook.com/CircusSaurusNL

Dit kan u ook interesseren

Back to top button