HoofdnieuwsRegionaal

Dancing Queen concert in Oosterkerk Kollum

KOLLUM – In de Oosterkerk in Kollum was zaterdagavond het concert “Dancing Queen” georganiseerd door Brassband Wilhelmina samen met De Bazuin uit Triemen/Westergeest. Dirigent van de avond was Koen Van der Molen.

Om 20.00 uur werd de avond begonnen met een kort voorwoord van Anita Bremer. Geert Dijkstra sprak de avond aan elkaar. Het concert bestond uit twee delen, in het eerste deel werden er gevarieerde stukken gespeeld zoals; Television Showcase, Chariots of fire en in het tweede deel, werden er stukken gespeeld van ABBA en Queen.

Om de kosten van de avond wat te beperken kon je er voorafgaand aan het concert lootjes kopen waarmee je mooie prijzen kon winnen.

Een tijdje geleden zijn de besturen van Wilhelmina en De Bazuin (Triemen/Westergeest) samen om de tafel gegaan, om te kijken of ze ook concerten of activiteiten samen kunnen doen. Beide korpsen zitten met een ledentekort en wat is er mooier om samen een mooi concert neer te zetten. Waar twee korpsen klein zijn, konden ze nu samen 1 groot korps zijn.

Dit kan u ook interesseren

Back to top button