HoofdnieuwsRegionaal

De komende periode tot en met december is er nog veel te beleven in theater De Colle

KOLLUM – Allereerst is vrijdag 12 november een concert te zien van de landelijk bekende gitarist Erwin Java met zijn band en een gastoptreden van de Engelse gitarist/zanger Sean Webster. Voor dit concert zijn op het moment van schrijven nog maar een paar kaarten te verkrijgen. Wil je nog genieten van een avond met blues muziek van de oud gitarist van Cuby & the Blizzards bestel dan nog snel de kaarten zolang ze nog beschikbaar zijn.

Vervolgens is op woensdag 24 november een toneelvoorstelling van Tryater te zien in ons theater. Het betreft hier de voorstelling Vader en Zoon 20 jier letter. Via de website kan je op de knop reserveren klikken waarna je terechtkomt op de pagina van Tryater zelf die de kaartverkoop verzorgt.

En het jaar wordt afgesloten met twee avonden op 23 en 24 december met een volledig sfeervol concert van niemand minder dan De Kast. Vorig jaar kon het niet doorgaan om de bekende problemen. En zoals ook al eerder werd aangegeven hoopte theater De Colle dat er ook meer bezoekers konden worden toelaten. En dat kan, wat betekent dat er meer kaarten beschikbaar zijn.

Hiervoor zien ze zich weer genoodzaakt om de verkoop op een duidelijk moment open te stellen. Vooraf reserveren is dus niet mogelijk en ook de kaarten omruilen voor een andere dag is niet mogelijk.

De kaartverkoop zal starten op 17 november klokslag 12:00 uur. Er kan alleen online gekocht worden dus niet in De Colle zelf.

 

Voor kaarten van de genoemde voorstellingen ga je dus naar de website van theater De Colle. Ook daar kan je zien wat er in het komende jaar nog op het programma staat. Wil je verder op de hoogte gehouden worden bezoek dan de Facebook of Instagram pagina van theater De Colle. Of wordt Vriend Van De Colle. Voor informatie daarover stuur je even een mailtje of berichtje via de genoemde social media kanalen.

Dit kan u ook interesseren

Back to top button