HoofdnieuwsRegionaalSport

Dit jaar organiseert het Balanza Beweegcentrum de avondvierdaagse voor Kollum

KOLLUM – De avondvierdaagse begint dit jaar op maandag 30 mei en start om 18.00 uur. Op vier avonden achter elkaar zijn er leuke routes uitgestippeld van 5 km en 10 km in en om Kollum. De start en finish zijn bij het Balanza Beweegcentrum aan de Voorstraat 32 in Kollum. Dit jaar is het dus niet aan het Maartensplein.

Speuren naar Woorden
Daarnaast is er een kleine puzzeltocht aan de avondvierdaagse van dit jaar toegevoegd. Tijdens elke wandelavond kom je een aantal letters op de route tegen die een woord vormen. Aan het einde van de week kun je hier een zin van maken. Deze letters kunnen jullie opschrijven op de stempelkaart.

Feestelijke afsluiting
De laatste meters op donderdagavond 2 juni zullen feestelijk zijn. Het zou leuk zijn als jullie dan ook verkleed komen, zet een (te) gekke hoed op of kom in je mooiste jurk! Na de finish krijg je bij voltooiing van de stempelkaart de felbegeerde avondvierdaagse medaille! Je hebt dan ook de mogelijkheid om een gezellige foto te maken met een leuke achtergrond, als je wilt zou de organisatie het leuk vinden dat je deze online deelt.

De inschrijving gaat vanaf nu digitaal, via www.balanzabeweegcentrum.nl/avondvierdaagse. Nadat je betaald hebt krijg je een bevestigingsmail met informatie en een bestelnummer. Op de eerste avond meld je je met je bestelnummer en naam bij de inschrijfbalie. Daar ontvang je een stempelkaart en de routekaart voor de 1e avond. Elke avond is er halverwege op de route een stempelpost en bij de finish een tweede stempelpost.

Iedereen is van harte welkom om deel te nemen en de organisatie hoopt op een hele mooie avondvierdaagse.

Dit kan u ook interesseren

Back to top button