HoofdnieuwsRegionaal

Drukte bij kerstboom inzameling in Kollum

KOLLUM – Oude kerstbomen konden zaterdagmorgen ingeleverd worden op het Maartensplein in Kollum. Vanaf 10.00 uur tot 12.00 uur konden de kerstbomen worden ingeleverd. Er stonden vrijwilligers van Plaatselijk belang Kollum klaar om de kerstbomen in ontvangst te nemen. In ruil voor elke ingeleverde boom kreeg je een lootje of een waardebon met de waarde van € 0,50.

De Kollumer jeugd was al vroeg bezig met kerstbomen ophalen in het dorp. Sommigen brachten de boom met een stuk touw achter de fiets naar het verzamelpunt. Ook werden veel kerstbomen gebracht in auto’s en aanhangers De gemeente zorgt dat de bomen worden opgehaald van het Maartensplein.

Waardebonnen, lootjes, trekking en prijsuitreiking

De waardebonnen kunnen tot 1 februari 2023 worden ingeleverd bij de top1toys in Ferwert en Kollum, de Blokker in Kollum en Dokkum en de Intertoys in Dokkum. Aan elke waardebon zit een lotnummer vast, bewaar deze goed. Per deelnemend dorp/wijk wordt een prijs van € 25,- verloot. Op donderdag 18 januari 2023 wordt bekendgemaakt op welke lootjes de prijzen zijn gevallen.
De uitslag wordt bekendgemaakt via de gemeentepagina in de krant en op Facebook. De prijsuitreiking is op woensdag 1 februari 2023 om 16.00 uur in Damwâld voor gemeente Dantumadiel en in Dokkum voor de gemeente Noardeast-Fryslân.

Dit kan u ook interesseren

Back to top button