HoofdnieuwsRegionaal

Erwin Java & Sean Webster in theater De Colle

KOLLUM – Bekend van Veronica Inside was een deel van de aankondiging vooraf op o.a. de social media van theater De Colle. Voor de echte blues kenner ging dit niet op, want Erwin Java is voor hen bekend als een van de beste blues gitaristen van Nederland.

Na het weergaloze optreden vrijdagavond in theater De Colle geldt dat ook voor alle andere bezoekers. Samen met gastzanger en gitarist Sean Webster werd bewezen dat het topmuzikanten zijn waarvan de organisatie trots mochten zijn dat ze in theater De Colle een optreden verzorgden.

Niet alleen de beide gitaristen waren fantastisch. ook de rest van de band bewees hun klasse en maakten een muzikale topavond compleet. Striemende gitaren, bas, drum en het geluid van de Hammond orgel aangevuld met de zang van Sean Webster. Dit geheel zorgde ervoor dat een uitverkochte zaal heeeft kunnen genieten van deze muziek avond. Na afloop kon er nog een praatje gemaakt worden met de heren en kon er bij Sean Webster een gesigneerde CD van hem gekocht worden.

De organisatie van De Colle hoopt in het volgende seizoen wederom veel mensen kunnen ontvangen bij de acts die dan zullen worden aangekondigd. Zoals je ziet kun je in theater De Colle terecht voor een gezellige avond met goede muziek.

Dit kan u ook interesseren

Back to top button