HoofdnieuwsRegionaal

Feestelijke laatste dag van avondvierdaagse Kollum

KOLLUM – De avondvierdaagse in Kollum is weer ten einde, donderdag was de laatste wandelavond. De wandelaars hadden prachtig wandelweer op de laatste avond. De wandelaars die de 10 km liepen, startten om 18.00 uur, de 5 km een half uur later, zodat ze samen de laatste meters konden lopen naar de finish om daar de welverdiende medaille op te halen.

Op deze laatste avond liepen de wandelaars van de 10 km een rondje Zevenhuisterweg en de wandelaars van de 5 km liepen richting molen Tochmaland waar de laatste letter van de puzzeltocht nog moest worden opgeschreven. (de oplossing van de speurtocht was: Balanza maakt bewegen leuker)

Lopend richting de Voorstraat kregen de wandelaars bij Speciaalzaak Hilboezen een kleine traktatie. Bij De Pruttelpot konden de wandelaars een ijsje halen. Hier werden ze verrast door de bekende Tiktokker Jesse van Wieren, die iedereen de mogelijk gaf om met hem op de foto te gaan.

Daarna werden de laatste meters gelopen richting de Maartenskerk een draaiorgel voor de gezelligheid zorgde. Hier stonden familieleden en bekenden de wandelaars op te wachten. De welverdiende medaille kon iets verderop worden gehaald bij Balanza beweegcentrum, waar een springkussen stond en Moonlight Events zorgde voor de gezellige sfeer.

Dit kan u ook interesseren

Back to top button