HoofdnieuwsRegionaal

Feesten en carbidschieten? Aanmelden kan tot 1 november

KOLLUM – Ook dit jaar willen carbidploegen of organisaties het oude jaar afsluiten met carbidschieten of het nieuwe jaar beginnen met een feest. Carbidploegen en organisaties kunnen zich tot 1 november a.s. aanmelden voor het carbidschieten, voor het aanvragen van een evenementenvergunning/melding of voor subsidie.

Aanvragen evenementenvergunning of melding

Wilt u dit jaar een feest organiseren? Neem dan contact op met de gemeente voor het aanvragen van een vergunning of het regelen van een melding. Meer weten? Kijk op www.noardeast-fryslan.nl/jaarwisseling of neem contact op met de evenementencoördinator.

Carbidschieten: inschrijven voor de locatie kan tot 1 november 2022
Een echte traditie bij oudejaarsdag is het afschieten van carbid. Kijk voor de inschrijfmogelijkheden en de carbidlocaties op www.noardeast-fryslan.nl/carbidschieten. Is het de eerste keer dat u gaat carbidschieten of staat uw voorkeurlocatie niet op de lijst? Neem dan contact op met de gemeente en stuur een mail naar [email protected].

Subsidie
Per dorpskern zijn er ook subsidiemogelijkheden. Wilt u hier meer over weten? Kijk voor meer informatie op www.noardeast-fryslan.nl/jaarwisseling.

Dit kan u ook interesseren

Back to top button