HoofdnieuwsRegionaalSport

Finaledag van Super Academy League 2024 in Kollum

KOLLUM – Op sportpark Baensein in Kollum vond zondag de climax van de Super Academy League plaats. Dit was de laatste speelronde, de allerlaatste kans voor de academies (uit Groningen, Zwolle, Joure, Leeuwarden en Kollum) om de felbegeerde punten binnen te halen. Onder prachtige weersomstandigheden werden de teams aan het publiek voorgesteld, met muziek en vuurwerk.

Voor de kinderen was er volop vermaak met een groot springkussen, terwijl op het terras de BBQ aan stond voor heerlijke broodjes hamburger.

De grootse talenten (U10, U11 en U12) uit Noord Nederland speelden tegen elkaar, de wedstrijden waren 2 keer 10 minuten. Er werd fanatiek gestreden op de velden want elk team wilde toch de beker mee naar huis nemen. Er werden in verschillende poules gespeeld. Omdat er twee teams  gelijk waren geëindigd moesten er strafschoppen een beslissing brengen. Na een spannende serie werd hier Sedoc Voetbalschool uit Groningen de winnaar.

Bij de wedstrijden tussen U10 en U11 was de beker ook voor Sedoc Voetbalschool. Veens Voetbalacademie was bij U12 de beste.

Na afloop werden door Alex van der Veen ,van van Veens Voetbal Academie, de bekers en medailles uitgereikt aan de aanvoerders van de winnende teams. Tenslotte werd iedereen bedankt voor deze fantastische dag.

Dit kan u ook interesseren

Back to top button