Flamingo’s komt net tekort tegen DTG

WIJCKEL – In het zonnige en warme Wijckel speelde  Flamingo’s de tweede wedstrijd van het veldseizoen. Hopelijk werd de vorm van de Tamminga-formatie van vorige week doorgezet. Flamingo’s  kwam al snel op voorsprong door een afstandsschot van Janco Slingerland. Door twee afstandschoten van DTG werd het 2-1. Herman Pilat trok de stand weer gelijk door een afstandsschot. Na benutte kansen over en weer stond het in de rust 9-8.

Als het snelle spel van het eerste deel van de eerste helft werd doorgezet was alles nog mogelijk. Flamingo’s liep de tweede helft steeds achter de feiten aan. De achterstand kon niet worden omgezet in een voorsprong. Kleine kansen werden gemist. De concentratie leek ver te zoeken. In de 33e minuut werd dan toch de gelijkmaker gemaakt door een kansje van André Bosma. Maar op het laatste moment wist DTG echter nog een doelpunt te maken en daarmee de winst binnen te halen.

De Buitenposter goals werden gemaakt door: Janco Slingerland (5), André Bosma (4), Herman Pilat (3), Aaltsje van der Mei (2).

Volgende week staat de thuiswedstrijd tegen It Fean op het programma.