HoofdnieuwsRegionaal

Frans Bauer en Ancora schitteren op Vrije Piraten Festival

FEANKLEASTER – Afgelopen zaterdagavond vond het MEGA Vrije Piraten Zomer Festival voor de derde keer plaats in Feankleaster. Het festival was opnieuw erg succesvol, met alle kaarten volledig uitverkocht voor de derde keer op rij. Maar liefst 5000 enthousiaste bezoekers waren aanwezig om te genieten van een avond vol muzikale hoogtepunten.

Het festival bood een gevarieerd programma met drie verschillende podia. Onder anderen Frans Bauer, Ancora, Samantha Steenwijk, Burdy, Romana en Henk Wijngaard traden op. Elk van deze artiesten zorgde voor een spectaculaire show, waarbij het publiek vol enthousiasme mee zong en danste.

Toen Ancora het podium betrad, was er een groot applaus. Het publiek was zeer enthousiast en Ancora was duidelijk geraakt door de warme ontvangst. Ze riepen dankbaar uit: “Dit was fantastisch!” “Friesland kent ons van de Vrije Piraten!”

De Darkraver, bekend om zijn unieke mix van hardcore en happy hardcore uit de jaren 90, zorgde voor een indrukwekkend spektakel. Hij was erg tevreden met de enthousiaste reactie van het publiek: “Het was een geweldig spektakel!” Het publiek ging helemaal los en dat gaf mij nog meer energie. “Ik heb mezelf overtroffen!”

De organisatie van het MEGA Vrije Piraten Festival kijkt terug op een geslaagde editie. Ze kijken nu al uit naar de volgende editie en beloven opnieuw een onvergetelijk festival neer te zetten. Volgend jaar zal het festival plaatsvinden op zaterdag 13 juli.

Dit kan u ook interesseren

Back to top button