HoofdnieuwsRegionaal

Geen treinen op 10 en 11 september tussen Zuidhorn – Buitenpost

BUITENPOST – Vanwege werkzaamheden aan het spoor rijden op zaterdag 10 september en zondag 11 september geen treinen tussen Zuidhorn en Buitenpost. Arriva zet dan treinvervangend busvervoer in.

Voor treinvervangend busvervoer heeft de reiziger een geldig vervoerbewijs nodig zoals een ov-chipkaart. Reiziger dient in te checken bij het station of bij de speciaal ingerichte cico-paal waar vandaan de reis start en dient uit te checken op het station van bestemming. In verband met de inrichting van de bus is het niet mogelijk om een fiets mee te nemen.

Haltes treinvervangend busvervoer Zuidhorn – Buitenpost
Zuidhorn: busstation
Buitenpost: voorzijde station

Halte treinvervangend busvervoer Grijpskerk
Op zaterdag 10 en zondag 11 september is de overweg bij het treinstation te Grijpskerk afgesloten voor het verkeer. Hierdoor is er een alternatieve opstapplaats. Reizigers kunnen naast de TanQyou aan de Lageweg instappen. Arriva rijdt in beide richtingen vanaf de N388 via de Kievitsweg en de Van Damstraat naar de Lageweg.
Ter hoogte van de rode muur wordt een cico-paal geplaatst, waar reizigers kunnen in- en uitchecken.

Reistijd
Reizigers moeten rekening houden met een langere reistijd van ongeveer 30 minuten. Bestaande aansluitingen kunnen niet gegarandeerd worden. De dienstregeling van het treinvervangende busvervoer is te vinden op de website van Arriva onder het kopje ‘Werk aan het spoor’: arriva.nl/werkaanhetspoor.
De hele reis, van deur tot deur, kan vooraf worden gepland, geboekt en betaald via de glimble app van Arriva (te downloaden via www.glimble.nl). Of plan de reis op www.arriva.nl.

Dit kan u ook interesseren

Back to top button