HoofdnieuwsOndernemendRegionaalSport

Gezellige Open Dagen bij Balanza Beweegcentrum Kollum

KOLLUM – Afgelopen woensdag 15 september zijn de Open dagen van Het Balanza Beweegcentrum in Kollum begonnen. Sinds de overname in oktober 2020 is er nog geen open week geweest in verband met de Corona maatregelen, nu zagen we toch de kans om deze te organiseren, vertelt eigenaar Tsjitsjo Vlieger.

Er worden de hele week activiteiten georganiseerd. Zo zijn er health checks, massages, acces bars sessies en guasha therapie. Daarnaast is er extra aandacht voor groepslessen, er worden proeflessen en nieuwe lessen zoals bijvoorbeeld jumping fitness, aangeboden. Vrijdagmiddag is er een speciale kindermiddag. Kinderen kunnen spelenderwijs bewegen tijdens de lessen kickboksen, bootcamp, dansen en yoga.

Zaterdagmiddag is er extra aandacht voor de mindfulness, er wordt dan een workshop gegeven door Janny Dijkstra (mindfulnesscoach) en Gerdien Veenstra (kindercoach). Opgeven voor deze activiteiten kan nog steeds, iedereen is van harte welkom.

“De eerste 2 dagen zitten erop, wat een gezelligheid en wat fijn om nieuwe mensen te leren kennen. Kollum en omstreken heeft nog steeds de energie om het sporten weer op te pakken. Wat ook vooral naar voren komt is het sociale aspect, iedereen vindt het leuk om elkaar weer te ontmoeten.” De koffie en thee hoek is continu gevuld met gezelligheid.

De open dagen duren nog tot en met zaterdag en het team van Balanza Beweegcentrum roept bij deze iedereen die geïnteresseerd is om langs te komen, de koffie staat klaar. Voor meer informatie en opgeven voor een activiteit kun je contact opnemen via [email protected] en 06-20144025.

Dit kan u ook interesseren

Back to top button