HoofdnieuwsRegionaal

GGD Fryslân opent extra vaccinatielocatie in voormalig ziekenhuisgebouw Sionsberg in Dokkum

DOKKUM – Op vrijdag 19 november opent GGD Fryslân een vaccinatielocatie in het voormalig ziekenhuisgebouw Sionsberg in Dokkum. GGD Fryslân wil voor inwoners van de provincie graag een goede spreiding van de vaste vaccinatielocaties, zodat de reistijd voor iedereen beperkt blijft. Ook speelt GGD Fryslân met een extra locatie in op de aankomende boostervaccinatie.

De locatie in Sionsberg is alleen op afspraak te bezoeken. Bijvoorbeeld voor mensen die nog niet (volledig) gevaccineerd zijn en voor de aankomende extra prik (boostervaccinatie). De eerste groep die een uitnodiging krijgt voor de extra prik zijn de 80-plussers. Zij ontvangen binnenkort een brief van het RIVM en kunnen daarna bellen voor een afspraak.

Naast de locatie in Dokkum zijn er momenteel ook vaste vaccinatielocaties in Leeuwarden, Drachten en Sneek en maakt GGD Fryslân gebruik van tijdelijke pop-up locaties verspreid door de provincie. Kijk voor de openingstijden en informatie over de locaties op www.ggdfryslan.nl/coronavirus

Dit kan u ook interesseren

Back to top button