HoofdnieuwsRegionaalSport

Goede resultaten voor acroteams van Wardy Kollum

KAMPEN – Op zaterdag 11 juni mocht Wardy Kollum met twee teams deelnemen aan de Nederlandse kampioenschappen acro in Kampen. Na alle voorrondes gehaald te hebben, mochten Michelle Kooistra, Bente van Dellen, Julia Lautenbach, Anna Nelia Bijker en Annyk de Vries schitteren in de finale.

E junior duo Michelle en Bente mochten in de ochtend hun oefening laten zien. Na een al erg succesvol seizoen met meerdere medailles was de nodige spanning aanwezig. De dames lieten een strakke oefening zien wat resulteerde in een 2e plaats in de ranking. Na in spanning de concurrenten af te moeten wachten, bleven ze op de 2e plaats staan en mochten ze het zilver mee naar huis nemen!

Later op de dag was het de beurt aan D senior trio Annanelia, Julia en Annyk. Ook deze dames hebben al mooie dingen laten zien dit seizoen, voor deze laatste wedstrijd waren de puntjes op de i gezet. De categorie waarin dit team meedraaide is een groot en sterk deelnemersveld. Met een mooie oefening kunnen ze dan ook trots zijn op hun behaalde 12e plaats!

Voor beide teams een goede en succesvolle afronding van een mooi acroseizoen!

Dit kan u ook interesseren

Back to top button