EvenementenHoofdnieuwsRegionaal

Grandioze opening theaterseizoen van theater de Colle

KOLLUM – We kunnen het bijna niet meer horen maar het C woord heeft ons vorig jaar gedwongen alle geplande voorstellingen uit te stellen of af te lassen. Wij, de programmaraad van theater de Colle, zijn optimistisch en zien het als uitstel want we gaan door. In nauwe samenwerking met de pachter van de Colle en de theaterbureau’s hebben we voor het seizoen 2021/2022 een mooi programma opgesteld. Hiervoor heeft de Colle een mooie overzichtelijke flyer uitgebracht die deze week in de brievenbus beland.

De aftrap van ons  programma is zaterdag middag 28 augustus op het plein voor de Campus ( of bij slecht weer deels in de Campus)  en s’avonds in de theaterzaal van de Colle.

We hebben het volgende programma opgesteld, waarbij is gedacht aan jong & oud.

Middag programma:

Een programma speciaal voor de kinderen  met veel activiteiten (alles is gratis).

We starten om 14.00 uur op het plein voor de Campus met een verrassend programma voor de kinderen. De clowns Binkie en Klinkie ( zie foto 1) verzorgen de middag met allerlei activiteiten. Ook is er een springkussen en gratis ijsjes voor de kinderen.

We willen de kinderen op originele wijze verleiden om via de Voorstraat naar de Campus te gaan onder begeleiding van het gezinsorkest Less is More ( zie foto 2) .Het middag programma is om ca 16.30 uur afgelopen.

Avond programma: 

Vanaf 20.00 uur bent u welkom in de theater zaal van de Colle waar 2 bands gaan optreden. Ook dit is gratis ( de drankjes niet) maar graag vanwege Corona wel kaarten reserveren via www.decolle.nl .In de zaal krijgt u een vaste plaats met groepjes van 4 , 6 of 8 personen. We gaan er van uit dat iedereen zijn eigen veiligheid en die van anderen niet in gevaar brengt.

Voor u gaan optreden de band Kentucky Snake Oil ( zie foto 3 ) met o.a. bluegrass muziek en de band Lapwing ( zie foto 4) met onvervalste blues. Het avond programma is ca 23.00 uur afgelopen.

We hopen op een mooie middag en avond met enthousiast publiek waarmee de start van ons theaterseizoen het begin is van veel vertier in het gezellige Kollum. Komt allen , bestel uw gratis kaarten (verplicht voor avond programma) voor de avond via www.decolle.nl  (wees er snel bij want vol is vol ).

Dit kan u ook interesseren

Back to top button