HoofdnieuwsRegionaal

Grote Natuurmarkt op De Kruidhof in Buitenpost

BUITENPOST – Eindelijk, na twee coronajaren, organiseert De Kruidhof weer een gezellige Natuurmarkt. Deze markt, met ruim 50 standhouders, vindt plaats op woensdag 3 augustus.

De Natuurmarkt op De Kruidhof staat helemaal in het teken van natuurbeleving en natuurlijke producten. Geniet van natuurlijke en biologische producten op het gebied van voeding, verzorging, tuin, interieur, mode, wol en uiteraard.. planten!

In tegenstelling tot eerdere edities zal de Natuurmarkt alleen plaatsvinden op De Kruidhof, en niet in de straten daaromheen.

Voor de toegang tot De Kruidhof, inclusief de Natuurmarkt hanteren wij een gereduceerd tarief. Volwassenen betalen € 5,- en kinderen vanaf vijf jaar slechts € 2,-. Veel bloemen, planten en kruiden staan op dit moment in bloei. Het ideale moment om De Kruidhof te bezoeken.

In onze Eettuin kunt u onder het genot van een verse kop koffie of heerlijke thee bijkomen van alle indrukken. Kinderen kunnen zich prima vermaken in de educatieve kinderspeeltuin. De Natuurmarkt begint om 10.00 uur en eindigt om 17.00 uur. Het belooft een mooie dag te worden met een grote diversiteit aan (groene)standhouders

Dit kan u ook interesseren

Back to top button