HoofdnieuwsRegionaal

Het Muizenhuis in theater De Colle Kollum

KOLLUM – Na de versoepelingen was het gelukkig weer mogelijk om het theater te bezoeken. Zaterdag stond gelijk al de eerste voorstelling op het programma in theater De Colle in Kollum.

Dit was een kindervoorstelling van Het Muizenhuis geïnspireerd op de boeken van Karina Schaapman. Het verhaal ging over de muizen Sam en Julia en de reizen met de boot naar verschillende landen. In elk land konden de muizen genieten van iets heerlijks wat van maïs gemaakt kon worden. Er werd zelfs echte popcorn gemaakt. Alle kinderen (en ook de ouders, pakes en beppes) konden actief meedoen in het verhaal wat prachtig werd verteld door Abke Bruins. Na afloop mochten alle kinderen ook nog eens op de foto met Sam en Julia.

Het was weer fantastisch dat de programmaraad van theater De Colle bezoekers konden ontvangen. De rest van het seizoen staan er dan ook weer diverse voorstellingen op het programma. Hier zullen noodgedwongen wel wat wijzigingen zijn, moet er wat worden verschoven en komt er wellicht wat voor terug. Daarvoor is dan ook het advies om de diverse kanalen van het theater goed in de gaten te houden.

Voor de kinderen staat op 5 maart in ieder geval weer een hele leuke voorstelling op het programma van De Gruffalo. Daarvoor kunnen kaarten besteld worden via de website www.decolle.nl.

Dit kan u ook interesseren

Back to top button