EvenementenHoofdnieuwsRegionaal

‘It Gelok fan Fryslân’ 24 en 25 oktober in Kollum

KOLLUM – Een avontuurlijke audio-wandeltocht die de zintuigen opent en laat ervaren waar Fryslân gelukkig van wordt!
Deze zomer vroeg Tryater inwoners van Fryslân wat hen gelukkig maakt. De antwoorden die we van jong en oud kregen zijn verzameld en verwerkt tot een groot geluksgedicht. Aan de hand van dit gedicht creëren we een verrassende poëtische én visuele ervaring op locatie. Ga mee op reis in onze zoektocht naar geluk. Per dorp wordt een unieke route gecreëerd. Terwijl je luistert naar het gedicht, wandel je langs bijzondere plekken en objecten in Kollum.

Ook na alle maatregelen die maandag 28 september bekend zijn geworden, kan Tryater door met ‘It gelok fan Fryslân’. Wij staan ervoor in dat onze theatrale audiotocht coronaproof is.

‘Lit dy meistreame op in weach fan wurden’

Wandel mee en ervaar waar Fryslân gelukkig van wordt

Tryater reist dit najaar langs tien dorpen. Elke week een andere route, elke week een andere ervaring. Voor mensen uit het dorp en voor iedereen ver daarbuiten.  Net als veel andere theatergezelschappen heeft Tryater een aangepast programma wegens het Coronavirus.

It gelok fan Fryslân is een individuele ervaring die coronaproof is ontwikkeld. Je kunt een kaartje bestellen voor een bepaald tijdslot tussen 13.00 en 16.00 , één voor één vertrekt een wandelaar.  Hierdoor is er een beperkt aantal plaatsen, mis het niet en bestel je kaarten voor ‘It gelok fan Fryslân’ in Kollum  op www.tryater.nl

Dit kan u ook interesseren

Back to top button