HoofdnieuwsRegionaal

“It giet oan” op Keningsdei yn Kollum

KOLLUM – Beste inwoners van Kollum en omstreken, het Oranje Comité Kollum is verheugd u ook in 2024 een feestelijk programma te kunnen aanbieden op Koningsdag zaterdag 27 april 2024. De aubade begint om 09.00 uur bij café “It Wald” waarbij de muzikale omlijsting wordt verzorgd door brassband Wilhelmina. Om 10.00 uur is er een Seniorenprogramma in Meckama State, met medewerking van Brassband Wilhelmina.

Om 13.00 uur is er een kinderbraderie in het Hertenkamp. Vanaf 12.00 uur kun je je spullen uitstallen en opgeven is niet nodig. Tevens is er kinderspelmiddag met o.a. springkussens, ponyrijden, spelletjes, een clown, schminken en een spelronde. Gratis popcorn en drinken en uiteraard een kleine verrassing na afloop van de spelronde.

Kingsday Festival 2024
Vanwege het succes van Kingsday Festival in 2023 hebben we ook dit jaar weer een muziekfestival in samenwerking met Moonlight Events. Na de kinderspelmiddag kunt u vanaf 16.00 uur onder het genot van een hapje en drankje met elkaar bijpraten en luisteren naar muziek. Wanneer het mogelijk is houden we het festival in het Wilhelminapark. Is het daar nog te nat, dan gaan we naar het Witwaterbos.

Op het Mega Oranjepodium staan onder andere Band “Seispack”, Dweilorkest Jouster Skomkoppen, Zangeres Carla de Bruine, Moonlight Drive in Show & Feestzanger Gaatze Bosma! Bij zonsondergang rond 21.00 uur zal het hele park sfeervol verlicht worden en met een wervelende lichtshow zal Kingsday Festival 2024 rond 02.00 uur worden afgesloten. De entree is gratis!! Wij rekenen op uw komst en wensen u alvast een heel fijne Koningsdag toe.

Namens het bestuur van het Oranje Comité:
Jettie Teeninga, Annemieke Fleurij, Sjoukje de Vries en Aafke Poelstra

Dit kan u ook interesseren

Back to top button