HoofdnieuwsRegionaalSport

Jan Mulder nieuwe hoofdtrainer vv Kollum

KOLLUM – Vv Kollum heeft met geboren Kollumer Jan Mulder uit Drachten overeenstemming bereikt over zijn aanstelling als hoofdtrainer van de club voor het seizoen 2023-2024. Daarmee volgt hij Ron de Boer op die, aan het einde van dit seizoen, na zes jaar stopt bij vv Kollum.

Jan Mulder is een zeer ervaren trainer die nu nog werkzaam is bij RWF. Na zijn actieve voetbalcarriere die begon bij de jeugd van vv Kollum is hij zijn trainerscarriere begonnen bij Drachtster Boys en is daarna bij vele verenigingen werkzaam geweest, waaronder ONT, Wolvega, Broekster Boys en sv Marum. Het bestuur en de technische commissie van vv Kollum is van mening dat Mulder past bij de club die vv Kollum is. “Mulder is met zijn ervaring en gedrevenheid de trainer die we zochten om onze ambitieuze en jonge selectiegroep verder te ontwikkelen”, aldus voorzitter van de club Tim Brandsma. “Wat het extra speciaal maakt is dat we een trainer binnenhalen waarvan zijn roots in Kollum liggen, die zelf ook het oranje-shirt droeg, waarvan vader en broer nog steeds vaste supporters zijn en waarvan zijn zoon de keeperstrainer van de 1e selectie is”.

Jan Mulder is zelf ook zeer blij met zijn aanstelling bij de club waar zijn voetbalcarriere begon. “Ik heb altijd heel graag nog eens trainer willen worden van vv Kollum. Hoewel ik het heel goed naar mijn zin heb bij RWF kon ik deze kans niet aan mij voorbij laten gaan. VV Kollum is een prachtige vereniging met een geweldige accommodatie en een talentvolle spelersgroep. Ron de Boer heeft hier in de afgelopen jaren geweldig werk verricht en ik borduur graag verder op wat hij hier heeft neergezet. Ik heb er geweldig veel zin in, maar richt me nu eerst volledig op RWF om het seizoen daar succesvol af te sluiten.”

Dit kan u ook interesseren

Back to top button