EvenementenHoofdnieuws

Kinderfilm Festival van Filmhuis Kollum

KOLLUM – Op zaterdag 16 oktober is het feest in Filmhuis Kollum. Het Filmhuis bestaat 40 jaar en dat vieren we ook samen met de kinderen die graag naar het Filmhuis komen. Als je jarig bent dan trakteer je en dat doen we dan ook met een écht Kinderfilm Festival. Alle kinderen zijn welkom.

Programma

We beginnen om 10.00 uur met een leuke tekenfilm voor de kleinste kijkertjes. Vanaf 3 jaar tot 6 jaar ben je welkom. De film gaat over een lieve heks die op haar bezem door de lucht vliegt. Onderweg ontmoet ze allemaal dieren die ook graag willen vliegen. Na afloop gaan we lekker samen knutselen. Om 11.30 is het afgelopen.

Om 13.00 uur tot 15.30 uur mogen de filmkids komen van 6- 9 jaar. De film gaat over een familie die naar een fijn pretpark gaan. De 11-jarige Teun gaat op zoek naar een kostbaar sprookjesboek van zijn opa. Een spannende expeditie door het park met een mysterieus figuur die de familie steeds dwars zit. Na afloop van de film een spannende speurtocht.

Voor de grotere kinderen (9 plus) starten we om 16.30 uur tot 19.30 uur met een heerlijke avonturenfilm over de heldhaftige hond Buck. Het rustige leventje van Buck komt helemaal op zijn kop te staan als hij in de woeste natuur van Canada terecht komt. Na de film roosteren we een worstje op een zelfgestookt fikkie.

Praktische zaken

De films worden vertoond in Filmhuis Kollum aan de Oostenburgstraat 2. Reserveren is noodzakelijk. Reserveer snel, want vol= vol. Reserveer via 0511-452282 of via de site www.filmhuiskollum.nl

De kosten zijn 3 euro per persoon.

Kinderen tot 9 jaar altijd onder begeleiding van een ouder/ verzorger. Deze mag tegen kindertarief van 3 euro mee.

We hopen je te zien op het Kinderfilm Festival.

 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button