HoofdnieuwsRegionaal

Kollumer ondernemers heten Story Station- gasten welkom met goodiebag

KOLLUMERPOMP – Op Camping It Dreamlân in Kollumerpomp staat sinds vorig jaar de Story Station. Eigenaren Robert de Wit en Minke Schouten stelden deze vorig jaar gratis ter beschikking aan mensen uit de kunst- en cultuursector die door de corona zo hard werden getroffen. Zo konden de mensen die zich op dat moment geen vakantie konden veroorloven toch genieten van een weekje vakantie in de prachtige natuur rondom It Dreamlân.

En ook dit jaar wordt de Story Station gratis ter beschikking gesteld aan mensen uit de kunst- en cultuursector die de klap nog niet te boven zijn. En net als vorig jaar hebben een aantal ondernemers uit Kollum voor deze mensen een goodiebag samengesteld om ze extra welkom te heten in de regio en ze te steunen. De inhoud varieert dit jaar van een vuurkorf tot een autowasbeurt en van een Fries souvenir tot een heerlijk suikerbrood.
De artikelen zijn dit jaar aangeboden door Auto Beerda, Bakker Riemersma, Blokker, Bruna, Hema, Karins schoonheidssalon, Kroeze Optiek, Luinstra fietsen en Praxis.

De Story Station heeft deze zomer nog een paar plekjes vrij. Ben jij, of ken jij iemand die werkzaam is in de kunst- en cultuursector en die wel toe is aan een vakantie? Kijk dan snel op de website van It Dreamlan: www.itdreamlan.nl/aanmelden

Dit kan u ook interesseren

Back to top button