RegionaalSport

Meike Fleurij uit Kollum behaalt zilver bij NK acro

ROTTERDAM – Zaterdag 22 juni reisde WSBF Surhuisterveen met maar liefst 7 teams af naar de Ahoy voor de finales D+ en C lijn acro. De D+ teams lieten in de ochtend hun beide oefeningen zien.

Duo Meike Fleury (Kollum) en Alisha Dijkstra lieten twee prachtige oefeningen zien met een hoge score op de balans oefening en de oefeningen werden beloond met een zilveren medaille. Deze prestatie was een prachtige afsluiting van een succesvol seizoen.

Trio Janke Havinga, Wencke Sijbranda en Miriam Woudstra scoorden ook de hoogste score met hun balans oefening en mochten na hun tempo het brons in ontvangst nemen. In de middag kwamen de C-lijn teams in actie. Het junioren duo Marrit Posthumus en Sanne Hoekstra lieten twee prachtige strakke oefeningen zien en lieten de concurrentie achter zich. Ze keerden met de Nederlandse titel weer terug naar Friesland.

Het senioren duo Chiara Pommer en Marit Kuipers zetten een goede tempo oefening neer en samen met de punten van de balansoefening was dat goed genoeg voor een bronzen medaille. In dezelfde categorie werden Marith Terpstra en Karlien Eppinga, met twee mooie stabiele oefeningen, tiende.

Bij de trio’s senioren deden er van WSBF twee teams mee. Trio Marrit Sietzema, Jannie de Beer en Fiore de Vries werden, met een hoge technische score op balans, knap vijfde in deze categorie. Trio Bonnie Kiers, Hannah Tempelaar en Lisa Mulder scoorden hoog op de balans oefening maar door een verstoring in de tempo oefening eindigden ze op de tiende plaats.

WSBF Surhuisterveen kan terugkijken op een prachtig seizoen!

Dit kan u ook interesseren

Back to top button