HoofdnieuwsOndernemend

Nieuwe tak van werkzaamheden bij Wijma Haarden

DE WESTEREEN – Je hebt waarschijnlijk mechanische ventilatie in je woning. Denk aan de douche, toilet of keukenventilatie. Bij deze ventilatie wordt door middel van een ventilatiebox de lucht via kanalen en ventilatieroosters uit de keuken, de badkamer en het toilet gezogen. Het afzuigsysteem ververst de lucht in jouw huis door voortdurende luchtafvoer. Deze kanalen zijn een verzamelplek voor stof en bacteriën. Vervuilde luchtkanalen zorgen voor minder rendement en daardoor minder frisse lucht! Het is dus belangrijk om deze af en toe te reinigen. Wijma Haarden is specialist in het reinigen van deze ventilatie!

VOORDELEN REINIGEN VAN MECHANISCHE VENTILATIE

Het reinigen van de ventilatie in jouw woning is niet alleen schoon voor de ventilatie zelf maar ook voor je luchtwegen! Je hebt een gezondere en schonere lucht in je woning en daardoor minder luchtwegklachten. Denk aan een loopneus of hoesten. Maar dat zijn niet de enige klachten die je kunt voorkomen. Slaapproblemen, huidaandoeningen en allergieën kunnen ook een oorzaak zijn van slechte ventilatie. Door het reinigen heb je minder last van schimmels en vocht in je woning en gaat je ventilatie langer mee! Echt, je merkt het verschil als je de ventilatie regelmatig laat reinigen!

VOORJAARSAANBIEDING 2022: € 125,- ALL-IN PRIJS (GOEDKOOPSTE IN FRIESLAND)

Begin het voorjaar fris en schoon! En laat ook jouw ventilaties reinigen door Wijma Haarden. Wij reinigen in de maanden april, mei en juni 2022 box en kanalen voor slechts € 125,- incl. btw! Neem direct contact met ons op en profiteer van deze aanbieding!

Deze aanbieding geld voor een straal van 30 km rondom De Westereen.
Hebt u ook buren of bv een gehele straat en u dient meer dan 6 adressen aan dan reinigen we het voor 100.00 euro per adres!

Je kunt bij ons ook een abonnement afnemen. Wij komen dan 1 x per drie jaar langs voor een complete schoonmaakbeurt. Op deze manier blijf jij wonen in een fris en gezond huis!

ALLE VOORDELEN OP EEN RIJTJE:
Geen vochtig huis
Voorkom bacteriën en schimmels
Schoon en fris binnenklimaat
Bespaar op energie

www.wijmahaarden.nl

(ingezonden)

Dit kan u ook interesseren

Back to top button