OndernemendRegionaal

Onthulling nieuw logo Balanza Beweegcentrum

KOLLUM – Bij Balanza Beweegcentrum is Kollum is afgelopen vrijdagmiddag het nieuwe logo onthuld. Ook werden de nieuwe bedrijfskleding, flyers en alle social media uitingen gepresenteerd. Er wordt nog volop gewerkt aan een nieuwe website, geen 4 websites meer, maar eentje. Deze hoopt Balanza nog dit jaar te lanceren. Het groene appeltje werd symbolisch verwerkt tot appelmoes, iedereen kan een potje halen zolang de voorraad strekt.

De grote zaal was versierd met blauwe en gouden slingers en ballonnen. De zaal was om 15.30 uur gevuld met het Balanza personeel, familie en veel sporters. Het personeel is erg trots op de nieuwe kleuren en nieuwe logo. Bijna de hele zorgwereld heeft groene kleuren, omdat Balanza het anders doet, hebben ze gekozen voor het chique blauw als nieuwe hoofdkleur, hier past de gouden tint perfect bij. Het logo is afgeleid van de stenen Balans, hoe toepasselijk!

Toekomst

Na 10 levensjaren van Balanza was het tijd om terug te kijken op hoe Balanza is gegroeid en wat er allemaal is ontstaan. Daar waar Marian Faber in haar eentje is begonnen heeft het nu 2 eigenaren, 15 locaties en meer dan 30 werknemers. Balanza is volwassen geworden. Het werd tijd dat ze ook zo naar buiten gingen treden. Het logo en alle media uitingen werden in het groen en met het groene appeltje gedaan. Dit is nu voorbij.

Waar we in al die jaren erg sterk in zijn geworden, aldus eigenaar Tsjitsjo Vlieger, is samenwerking. “We werken met collega’s en met klanten en patiënten aan een gezonde leefstijl. We hebben Balanza een cadeau gedaan, een strateeg en een marketing bureau hebben samen een geheel nieuwe propositie voor Balanza gemaakt. We deden het al maar Balanza is het nu het expertise leefstijlcentrum met een uniek concept in Nederland.”

Vanaf nu is het Balanza 2.0, we timmeren aan de weg. Klaar voor het veranderende zorglandschap door middel van leefstijl programma’s en revalidatie. Daar hoort ook sport en bewegen bij. Dit alles zit onder 1 dak in het hoofdkantoor van Balanza, dat in Kollum staat en waar ze trots met zijn allen op zijn.

Dit kan u ook interesseren

Back to top button