HoofdnieuwsRegionaal

Passionkruis, concert en paaswake bij Protestantse gemeente in Kollum

KOLLUM – In aanloop naar de landelijke Passion op Witte Donderdag is er The Passion 40daagse waarbij er overal in Nederland kleine concerten en paaswakes worden gehouden. De Protsestantse gemeente in Kollum doet hier ook aan mee. Iedereen is welkom om erbij te zijn.

Op vrijdag 1 April is er in de Oosterkerk een concert van Gerald Troost. Het concert heeft het thema van The Passion: Alles komt goed?! en begint om 20.00 uur. Je bent hartelijk welkom, boek van tevoren wel even je ticket(s).

Op woensdag 30 maart wordt er bij en in de Maartenskerk een paaswake rond een replica van het Passionkruis georganiseerd. Deze paaswake is een laagdrempelig moment van bezinning en ontmoeting rond het bekende, witte kruis. Je kunt er onderanderen een kaarsje branden. Er is ook alle ruimte om gedachten te delen, vragen te stellen of gewoon even stil te worden. De paaswake wordt gehouden op tussen 10.00 en 19.15 uur. Er is koffie en thee, en er zijn mensen om mee in gesprek te gaan. Om !9.30 uur is er een vesperdienst. Ook op vrijdag van is de Paaswake van 10.00 – 17.00 uur te bezoeken. De paaswake is voor iedereen gratis toegankelijk.

Zowel het concert als de paaswake worden coronaproof georganiseerd. Hartelijk welkom!

 

Paaswake Woensdag 30 maart 10.00 tot 19.15 uur

Paaswake Vrijdag  1april            10.00 tot 17.00 uur  

Locatie: Maartenskerk, Voorstraat Kollum

 

Concert Gerald Troost

Vrijdag 1 april 20.00 uur

Oosterkerk, Oostenburgstraat Kollum

Kaartverkoop: zingenindekerk.nl/passion40dagse

Dit kan u ook interesseren

Back to top button