HoofdnieuwsRegionaal

Schoolreünie Burum; opgeven kan tot en met 15 juli!

BURUM – In Burum wordt op 24 september 150 + 1 jaar gevierd van Christelijk Basisonderwijs in Burum.

En zeg nou zélf; wat is er nou leuker dan je klasgenoten van toen weer terug te zien?! Anders dan dat de titel doet vermoeden is deze dag niet alleen voor reünisten maar ook voor Burumers zelf en oud-Burumers die deze feestelijke dag uiteraard ook van harte welkom zijn! De commissieleden zijn inmiddels achter de schermen in volle gang bezig om deze dag tot een groot succes te maken, want ja; er móet wat gebeuren natuurlijk om deze dag tot een groot succes te maken!

Wat kun je verwachten?

Rond 10:00 uur inloop koffie met gebak in de tent bij de molen en rond het middaguur wordt er een heerlijke lunch verzorgd.

In de middag zijn er volop activiteiten in het dorp; de molen draait op volle toeren en is open voor bezichtiging. Een fototentoonstelling in dorpshuis “Toutenburg”, de kerken zijn geopend voor publiek en je kunt zelfs een kijkje nemen in het oude café Smits in het centrum van ons mooie dorp, wat nu inmiddels prachtig is verbouwd tot een kinderdagverblijf.

Ook is er gelegenheid tot het maken van klassenfoto’s welke fotograaf Burt Sijtsma haarscherp voor je vastlegt!  En ‘last but not least’ staan natuurlijk de deuren van CBS ‘Op de Hoogte’ wagenwijd voor je open met een grote collectie aan klassenfoto’s en ander oud schoolmateriaal.

Lopen tussen de locaties hoeft in principe niet; een ludiek vervoersmiddel rijd de gehele dag tussen de verschillende locaties. Voor de mensen die zich voor een hele dag opgeven staat er rond zes een warm buffet klaar. ‘s Avonds hopen we het dak van de tent te blazen samen met de feestband “Prime Suspect”

Maar.. dit alles kan natuurlijk niet zonder jou & jullie; oud-leerlingen, oud-leraren, Burumers én oud-Burumers! Een hele dag? Of toch liever een halve dag? Het kan allemaal! Geef je op via www.schoolreunieburum.nl! Ook de entreekaarten voor het feest kun je hier in de voorverkoop bestellen.

Wil je de ontwikkelingen rondom deze dag volgen? Of heb je nog leuke oude schoolfoto’s? Check facebook: Schoolreünie Burum 2022 of: schoolreunieburum2022 op Instagram! Let op: opgeven kan uiterlijk tot en met 15 juli a.s., dus wees erbij!

Lees je dit stuk en denk je hé; mijn opa & oma of andere familieleden/kennissen móeten dit weten: breng ze op de hoogte! En zegt het voort! Opgave is in principe via de website maar lukt dit niet, neem dan even contact op met de reüniecommissie via [email protected] of via 06-14106851

Deze feestelijke dag wil je toch niet missen?! 24 september: a day to remember!

Dit kan u ook interesseren

Back to top button