112HoofdnieuwsRegionaal

Twee gewonden bij autobrand op de Trekwei

DE TRIEME – Twee jongens zijn zondagochtend gewond geraakt bij een autobrand aan de Trekwei (N910). De brand ontstond even voor 11.00 uur door onbekende oorzaak.

Zowel de politie, de brandweer als twee ambulances kwamen met spoed ter plaatse voor de eerste hulpverlening. Kort na de eerste alarmering werd ook de traumahelikopter opgeroepen, deze kwam ook met spoed ter plaatse.

Voor zover bekend, wisten de twee inzittenden zelfstandig het voertuig te verlaten nadat de brand uitbrak. Ze zijn daarna als eerste opgevangen door omstanders. Het betrof een uitslaande brand waarvan de rookwolken korte tijd om de wijde omgeving te zien waren. De brandweer heeft de brand geblust terwijl het ambulancepersoneel zich ontfermde over de slachtoffers. Omstreeks 11.10 uur landde de traumahelikopter langs de Trekwei. Een arts en verpleegkundige zijn uitgestapt om het ambulancepersoneel te ondersteunen.

In verband met de hulpverlening werd de Trekwei afgesloten voor het doorgaande verkeer. De weg blijft na het incident enige tijd (enkele uren) afgesloten voor het doorgaande verkeer in verband met het onderzoek van de forensische opsporing van de politie.

Dit kan u ook interesseren

Back to top button