HoofdnieuwsRegionaal

Tweede Kollumer Online Shop Dag & Bingo!

KOLLUM – Ondernemersvereniging HIM in Kollum houden zaterdag 6 maart 2021 de tweede Online Shop Dag. Deze dag staat geheel in het teken van online shoppen en het zogenaamde click and collect, oftewel bestellen en afhalen.

Alle ondernemers hebben deze dag mooie acties en aanbiedingen die de klant online of telefonisch kunnen bestellen. De bestellingen kunnen vaak nog diezelfde dag worden afgehaald of eventueel worden thuis bezorgd.

Als kers op de taart krijgen de klanten bij de bestelling bingokaarten om zondag 7 maart gratis mee te spelen met de online bingo! De eerste keer was een groot succes, dus vervolg kon niet uitblijven. Op www.beleefkollum.nl gaat de bingo die dag live via Youtube vanaf 15.30 uur. Aanvang van de bingo is 16.00 uur!

Via de live verbinding spelen we gezellig bingo met heel veel mooie prijzen, beschikbaar gesteld door de deelnemende winkels en de ondernemersvereniging!! Wil je op de hoogte blijven van alle acties en de online bingo? Ga dan via facebook naar Kollumer Online Shop Dag of www.beleefkollum.nl

Dit kan u ook interesseren

Back to top button