112HoofdnieuwsRegionaal

Vrouw aangehouden na steekincident in Surhuisterveen

SURHUISTERVEEN – Een vrouw is woensdagavond rond 22.00 uur door de poltiie aangehouden in een woning aan de Merel in Surhuisterveen. Naar alle waarschijnlijkheid heeft de aanhouding alles te maken met een steekincident dat een klein uur daarvoor had plaatsgevonden.

De politie en een ambulance rukten even voor 21.15 uur uit voor een steekincident waarbij een man gewond zou zijn geraakt. De hulpdiensten spoedden zich naar de Piramide aan de Provincialeweg bij Opende. Daar trof men een man aan die daar vermoedelijk met de auto was gekomen. Het slachtoffer had last van zijn nek / schouder en is na een gesprek met de politie behandeld door het ambulancepersoneel. Kort daarna is hij meegegaan met de politie naar bureau voor het opnemen van een verklaring.

Er waren zes politieauto’s en een ambulance ter plaatse gekomen bij de Piramide. De politie liet kort na het incident weten dat er toen nog geen aanhouding was verricht. Wat er precies was gebeurd, was ook nog niet bekend. Na ongeveer een half uur spoedde de politie zich naar een woning aan de Merel in Surhuisterveen. Daar werd in het huis een vrouw omstreeks 22.00 uur aangehouden. Zij is overgebracht naar het cellencomplex in Leeuwarden. In de woning zal de politie waarschijnlijk een onderzoek starten naar mogelijke sporen.

Dit kan u ook interesseren

Back to top button