112HoofdnieuwsRegionaal

Vrouw uit sloot gehaald bij Munnekezijl

MUNNEKEZIJL – Een vrouw is zaterdagavond uit een sloot gehaald langs de Wester Waardijk bij Munnekezijl. De hulpdiensten kregen omstreeks 20.15 uur een melding binnen van persoon te water.

Bij aankomst van de hulpdiensten was de locatie onduidelijk. Volgens de melder was er een vrouw in de omgeving van Munnekezijl te water geraakt. Meerdere brandweervoertuigen kwamen ter plaatse en startten een zoekactie.

Het oppervlakte reddingsteam van de brandweer startte de zoekactie bij een weiland langs de Kerkstraat. Een voertuig van de brandweer kwam hierbij in het gras vast te zitten. Door de Marchaussee werd het voertuig losgetrokken. Uiteindelijk kwam het brandweervoertuig scheef te staan door lostrekken en kantelde bijna naar de greppel. Met de tankautospuit van Zoutkamp werd het brandweervoertuig losgetrokken.

De vrouw werd door omstanders in een sloot gevonden en kon er niet meer zelfstandig uitkomen. Met hulp is ze uit de sloot gehaald. Ze is door het ambulancepersoneel nagekeken en is vervolgens thuisgebracht met de ambulance.

Dit kan u ook interesseren

Back to top button