HoofdnieuwsRegionaalSport

Vv Kollum organiseert ‘Schijt je Rijk’ voor KiKa tijdens familiedag

KOLLUM – Voetbalvereniging vv Kollum organiseert dit jaar tijdens hun familiedag een bijzonder evenement genaamd “Schijt je Rijk” om geld in te zamelen voor KiKa, de stichting Kinderen Kankervrij. De actie vindt plaats op 29 juni 2024 om 18:00 uur op sportpark Baensein in Kollum.

Dit initiatief komt voort uit het verdrietige verlies van een geliefd jeugdlid aan leukemie eerder dit jaar. Ter nagedachtenis en om bij te dragen aan het goede doel, gaat de volledige opbrengst van ‘Schijt je Rijk’ en een verloting naar KiKa.

Wat is Schijt je Rijk?

‘Schijt je Rijk’ is een spannend evenement waarbij een veld wordt verdeeld in genummerde vakken. Deelnemers kunnen een vak kopen en wachten af waar de koe haar behoefte zal doen. Degene wiens vak getroffen wordt, wint een mooie prijs.

Hoe kun je meedoen?

Een vak kost slechts 5 euro en deelnemers maken kans op een hoofdprijs van 449 euro. Om mee te doen, kunnen deelnemers een vak reserveren door een e-mail te sturen naar Gerben Brandsma via [email protected] of door een WhatsApp-bericht te sturen naar Gerben Brandsma (0683547073) of Minke Klaver (0627386078).

In de mail of het bericht moeten de volgende gegevens worden vermeld:
– Naam
– Aantal vakken
– Voorkeur voor contante betaling of via een betaalverzoek

Binnen 24 uur na aanmelding wordt er contact opgenomen met de deelnemers. Bij aankoop van meerdere vakken zal ervoor worden gezorgd dat deze niet naast elkaar liggen. Vakjes kunnen tot donderdag 27 juni 23:59 uur worden gekocht.

De activiteitencommissie jeugd van vv Kollum hoopt een mooi bedrag aan KiKa te kunnen doneren en bedankt iedereen voor hun steun en deelname.

Dit kan u ook interesseren

Back to top button