HoofdnieuwsRegionaalSport

Waalderbos en Van Zwol verlengen bij Buitenpost

BUITENPOST – Hoofdtrainer Kevin Waalderbos en assistent-trainer Anton van Zwol staan ook volgend seizoen aan het roer bij VV Buitenpost. De twee trainers, die deze zomer zijn gestart bij de Blauwkes, hebben hun contract verlengd. “We zijn daar heel blij mee”, aldus Waalderbos.

De 44-jarige trainer uit Assen en zijn 43-jarige assistent uit Feanwâlden staan nu een half jaar voor de groep. “Het was een hamerstuk om met elkaar door te gaan. Ik heb het ontzettend naar mijn zin bij Buitenpost. Het is een fijne vereniging met vriendelijke mensen waar alles goed georganiseerd is. We hebben een goede technische staf en een leuke spelersgroep waar nog voldoende potentie in zit. En ik ben superblij dat Anton ook heeft bijgetekend”, zegt Waalderbos.

Spelersgroep

De Technische Commissie is positief over de inzet en prestaties van beide trainers. Belangrijk is dat de spelersgroep ook zeer tevreden is over Waalderbos en Van Zwol en dat het team op koers ligt om zich te handhaven in de vierde divisie D. Al is de hoofdcoach niet tevreden met het aantal punten dat tot nu toe is behaald. Buitenpost staat met 17 punten uit 14 wedstrijden onderaan de middenmoot op plek 11 met het inhaalduel tegen VVOG Harderwijk zaterdag nog voor de boeg. “Het was een wisselende eerste seizoenshelft met een aantal pieken. De laatste wedstrijden ging het minder. Dat is doodzonde, want dat is een kleine smet op alle resultaten. Straks winterstop en dan staan we er daarna weer fris op voor de hervatting van de competitie op 20 januari.”

Dit kan u ook interesseren

Back to top button